Knefall for Facebook

Det hender ikke ofte, men av og til treffer Facebooks algoritmer meg midt i hjertet… Og nå har det skjedd igjen.

Jeg tror faktisk det kun har skjedd én gang før, og det ganske nylig, i fjor høst. Da ble jeg fristet av en annonse for en litt kul Frank Zappa-t-skjorte som dukket opp til stadighet på Facebook-veggen min.

Det er også mulig at det skjedde i 2012-2013 da jeg kjøpte noen tromme-t-skjorter, men jeg er ikke helt sikker på om de innkjøpene skyldtes at jeg søkte på nett eller ble fristet via Facebook.

Men denne gangen er det helt sikkert Facebook som har skylden: Jeg har nemlig gått til innkjøp av nok en t-skjorte. Det er visst tydeligvis annonser for t-skjorter som treffer meg og frister mest.

Denne t-skjorten har selvsagt båtliv som tema. 🙂 Jeg har en t-skjorte fra Båtmagasinet som jeg bruker av og til, men ikke så ofte, men den t-skjorten jeg nå har fått i posten kommer jeg til å bruke ofte. Blant annet i forbindelse med min lobbykampanje overfor sjefene på jobben for å få innført et system med båtflexitid på jobben…(der jeg kan få fri når det er båtvær og jobbe når det er gråvær!) 😀

Og endelig har jeg funnet en t-skjorte som faktisk har en snekkelignende farkost som motiv – ikke en seilbåt! (Ikke et vondt ord om pinnebåter, men jeg har altså ikke en slik!) Annonsen har dukket opp på veggen min i flere uker nå, og til slutt ga jeg etter! Teksten på den er “Jeg vil bare dra på båttur” – en følelse jeg har svært ofte!

Teksten treffer meg også midt i hjertet – det er akkurat slik jeg føler det når jeg må vansmekte på jobb når det er fint båtvær ute! 😀 Håpet er at den kan være et bidrag i lobbykampanjen min…

Jeg har selvsagt bestilt den i fargen navy – men lurer på om jeg kanskje burde ha bestilt flere enn én, for denne kommer jeg vel antakelig til å bruke ofte! 😀

Jeg ble fristet allerede dagen etter til å bestille en annen skjorte, da med teksten “Min båt – mine regler” også den en innertier! Men jeg har bestemt meg for å vente litt. Den skjorta skal imidlertid også kjøpes inn, men er en skjorte som passer best til å benyttes om bord i båten på fine sommerdager…

Båtgarderoben er herved uansett styrket betraktelig – ikke med fine poloskjorter med fine merker, men alminnelige t-skjorter, slik som seg hør og bør i en snekke fra 1974!

Det er nok den siste jeg kommer til å bruke mest i båten (når skjorta blir innkjøpt), den første er mer til bruk når jeg beveger meg på landjorda…

Forøvrig ble jeg imponert over hvor raskt den ble levert! Tok bare et par dager, så var den på plass! Så når du leser dette, har jeg hatt den på meg på jobben i snart to timer! 

%d bloggere liker dette: