Er alle gode ting tre?

For to uker siden skrev jeg et innlegg om at jeg hadde bestilt time på båtvaskeriet i Vollen for å vaske skroget på båten. Vel, ting har ikke gått som planlagt disse ukene, så båten er ennå ikke vasket.

Gjestebrygga ved Oslofjordmuseet

Planen var å få vasket båten under i forbindelse med at jeg forrige uke hadde planlagt å delta på Vårspretten i Stavern. Men båttreffet gikk i vasken for meg på grunn av sykdom og i tillegg fikk jeg beskjed fra båtsenteret om at timen måtte avlyses da teknikere fra den svenske produsenten skulle gjøre vedlikehold på anlegget.

Dermed ble en ny time bestilt til mandag denne uka. Det var jo meldt flott vær, så en tur til Vollen skulle ikke være noe å forakte.

Så kom avlysning nummer to… Denne gangen var det en del som var blitt ødelagt – knappe en uke etter at anlegget  var overgått av serviceteknikere!

Tur ble det dog, en skikkelig langtur, men da skal jeg skrive oms enere denne uka.

I dag kom en SMS om at anlegget nå er fikset igjen, så nå skal jeg bestille ny time! Så får vi se hvordan det går, vi får satse på at alle gode ting er tre!

Jeg skal jo snart avgårde på ny rundtur med båten, men tror ikke jeg vil få tid til å få vasket den hverken på vei til Holmsbu eller på vei tilbake. Kanskje senere i neste uke? Vi får se. Jeg skal holde dere oppdatert og planlegger både bilder og kanskje filmkutt fra skrogvaskeanlegget.

Og når jeg først er der kan jeg kanskje bevilge meg et nytt besøk på Oslofjordmuseet?

Det blir et kort innlegg i dag ettersom jeg må få utnyttet resten av det fine været i dag og komme meg utpå!