Knud dro forbi og rekorder ble slått

Jeg sitter fremdeles og skriver turrapporter fra min Sørlandsferie,, og neste rapport kommer allerede i morgen. Jeg vet jeg er på etterskudd, men jeg gjenoppliver på en måte den fantastiske båtferien jeg var på når jeg slår opp i notatblokka og begynner på neste rapport. Men i dag et annet innlegg!

Det skjer jo andre ting i livet mitt også, ikke minst flere båtturer, og derfor spyr jeg ikke ut disse turrapportene hver eneste dag, men tar meg tid til å tenke gjennom etappene jeg beskriver og huske små detaljer som kan være morsomt å få med.

Når jeg er ferdig med turrapportene skal jeg sette meg ned og lage et fotoalbum fra turen med de beste bildene, i et blogginnlegg kan jeg ikke gå helt bananas og legge ut 20 bilder selv om jeg uten problemer kunne ha gjort det! Linker til fotoalbumet kommer når jeg har sortert ut fra de nesten 3.000 bildene jeg sitter på!

Å være 23 dager på tur betyr også at turstatistikken begynner å ta seg opp. I fjor klarte jeg bare 81 turer, både på grunn av helsa og uflaks med turnusjobbing og vær, men i skrivende stund er jeg oppe i 85 turer i år, og har altså klart å komme forbi fjorårets antall. Og ennå er det tre måneder igjen av året.

Jeg er også oppe på 482 turer totalt, altså 18 turer før jeg når målet om 500 turer totalt. Det tror jeg skal kunne gå greit. Det blir en morsom milepæl å nå!

Et lite bilde fra forrige båttur, inn Bunnefjorden til Roald Amundsens hjem på Svartskog, Uranienborg. Litt dårlig bilde, dog…

Det har også vært skrevet mye om uværet de siste ukene, og ikke minst ekstremværet “Knud”. I mitt tilfelle har det gått knirkefritt. Retningen vinden kom fra var omtrent den beste med tanke på båthavna jeg ligger i, så alt gikk bra, både natt til torsdag og natt til lørdag. Faktisk blåste det litt mer torsdag enn lørdag!

Mer bekymret er jeg for at jeg ikke har vært ute i båten på over en uke. Det skyldes et amputasjonssår som jeg for første gang har fått litt problemer med, så jeg er sykmeldt og må ta det med ro.

Jeg kan riktignok sitte og kjøre båten og ta av protesen (som jeg har forbud mot å bruke), men vi får nå se hva jeg gjør. Hvile er absolutt best, og været har heldigvis ikke vært bra nok til å ta noen særlige turer med båten.

Og heldigvis blir jeg bedre! Vi får hpåe det sammefaller med bedre vær også. I slutten av oktober har jeg en ny avspaseringsuke, og er været bra da kan det hende det blir en litt forsinket høstferie med båten da!

 

%d bloggere liker dette: