Rolig periode både på sjøen og på land

Det har ikke vært så veldig mye båtblogging i det siste. Det skyldes flere årsaker. Nå i romjulen benytter jeg anledningen til å ønske alle en vel overstått jul og et godt nytt båtår i det minste!

Sykdom, dårlig form, jobb og ikke minst et bokstavelig talt vannvittig dårlig høstvær har ført til at det i november bare ble en eneste båttur, og desembers første båttur fant sted første juledag.

Om været og formen er god nok, kan det hende det blir en liten snartur utpå fjorden på dagtid på nyttårsaften, men hvis ikke er nok båtsesongen 2019 avsluttet for i år.

Oslofjorden første juledag

Jeg regner med en rolig start på 2020, og kommer til å ta en pause ut denne uka før jeg begynner å skrive så mye. Den første tiden blir det nok mest oppsummeringer fra 2019, og deretter er det jo endel småting som skal gjøres i båten, som kanskje fører til noen innlegg.

Jeg har jo også begynt å tenke litt på hvordan og når båtferien i 2020 skal organiseres, og så håper jeg jo på noen turer i løpet av vinteren også. Uansett blir det nok en rolig vinterperiode, både når det gjelder båtblogging og turvirksomhet.

Tradisjonelt sett har jeg jo fått med meg mellom to og fem turer i måneden også i perioden januar-mars, så får vi se om været og isutbredelsen setter en stopper for planene.

Jeg har uansett aldri vært noe spesielt glad i vinteren, så for meg kan det godt fortsette med mildvær fram til våren kommer for alvor…

Jeg håper imidlertid å få til årets siste overnatting i båten i kveld. Det kunne vært koselig! Komforten er jo noe bedre om bord nå enn det jeg har vært vant til, og med litt varme ombord blir det jo direkte koselig, så vi får se hva jeg gjør.

Overnatting i båten gjør det jo lettere å starte årets siste dag med en tur utpå også…

Uansett, ha en fin nyttårsfeiring alle sammen!

Oslofjorden første juledag, Nesodden akter

%d bloggere liker dette: