Årets første video

Årets første videokutt er egentlig hverken en video eller fra i år, men skitt au! Mens jeg sitter og skriver på en oppsummering av båtåret og går gjennom bildene jeg har tatt, så tenkte jeg å gi dere et lite videokutt mens dere venter.

Videoen under er veldig enkel, den består rett og slett bare av noen iPhonebilder som jeg har satt sammen og lagt på litt musikk til. Jeg jobber med å lage en lengre video som skal inneholde både bilder og videokutt fra båtsesongen som helhet, men det er et litt større prosjekt og tar nok en stund.

Både YouTube og Facebook er blitt veldig strenge på bruk av musikk, og Facebook fjerner musikken fra videoer som er opplastet hvis de kjenner igjen musikken. Derfor har jeg “mekka noe sjæl” som jeg synes passer ganske bra til!

Det var nydelig vær denne søndagen i november, så jeg fikk lyst til å lage en liten sekvens, selv om dere har sett de fleste bildene før.

%d bloggere liker dette: