Tekniske problemer

Jeg har oppdaget at det er noen tekniske feil på bloggsidene. Jeg tror dette er på grunn av oppdateringer av publiseringsverktøyet til WordPress, noe som gjør at sidene mine ikke fungerer som de skal. Jeg har kontaktet support om dette, men det er mulig jeg må bytte tema (designet) på sidene.

Det kan nemlig være at temaet jeg bruker ikke lenger er kompatibelt med den nyeste oppgraderingen av WordPress.

De to tingene jeg konkret har oppdaget er at rullemenyene på menylinjen kun fungerer hvis man er på forsiden. Hvis du for eksempel velger fanen “Havnebesøk” vil du få en ny liste med valg som dieselstasjoner, gjestehavner, uthavner osv. Velger du for eksempel Farsund gjestehavn og får opp den siden, så kan du ikke gå videre til neste gjestehavn mens du er på siden til Farsund, du må først tilbake til forsiden og deretter velge en ny havn fra rullemenyen…

Slik skal det selvsagt ikke være, menylinjen skal fungere uansett hvilken side eller hvilket innlegg du har oppe!

Det andre som har skjedd er at logoen til bloggen er borte – og erstattet med ren tekst. Jeg har dobbeltsjekket dette, også i andre nettlesere enn Chrome, men det er det samme overalt. Jeg har til og med prøvd å laste opp logoen på nytt og også laget den i et annet filformat, men det dukker fortsatt ikke opp noe. Jeg har også slått av og på AdBlock i tilfelle den plutselig skulle tro at logoen var et reklamebanner, men uten at noe endret seg.

Siden jeg bruker et gratistema – som er noe modifisert av meg selv – så er antakelig den enkleste løsningen å bare bytte tema – noe jeg måtte gjøre av samme årsak i mars i fjor…

Så det er fullt mulig at disse sidene endrer seg etter hvert!

Hvis du er inne på sidene og leser noe, og så plutselig oppdager at sidene har forandret seg, for deretter å gå tilbake til det gamle, så er det bare jeg som tester alternative temaer!