Nettbrettholder de luxe

IMG_5389Den gamle iPaden min har nærmest fått et nytt liv etter at jeg fikk båt. Den begynner å bli noen år, er første generasjon, men duger flott til mitt bruk ennå. Jeg bruker den som en slags kartplotter, da den har bedre rekkevidde enn iPhonen, og jeg ikke trenger så mye mer avansert enn den for øyeblikket.

Men straks det begynner å bli litt bølger har iPaden lett for å plutselig befinne seg et helt annet sted enn der den egentlig skulle ligge… Det ble noe bedre etter at jeg kjøpte en slags sticky folie på Clas Ohlsson som klebrer seg til glassfiberen i cockpiten slik at jeg kan legge både iPhone og iPaden oppå. De holder seg nemlig også fast på det klebrige underlaget.

Ganske elegant vil jeg si! Den kan også leveres med sorte nater.

Ganske elegant vil jeg si! Den kan også leveres med sorte nater.

Men en skikkelig holder må til tenkte jeg, og jeg har sett gjennom flere ymse varianter som selges i diverse båtutstyrsforretninger både på og av nettet, men da jeg så en annonse på finn.no fra en fyr som håndlager nettbrettholdere i tre etter mål, falt jeg for den løsningen.

Han lager til og med logoen til båten din på holderen, slik at den blir helt unik – ja for den saks skyld kan han også etse inn navnet på båten! Jeg valgte imidlertid en holder som hadde logoen til Nidelv istedenfor. Den ble bestilt før jeg dro på vintereferie, og hentelappen lå klar i postkassa når jeg kom hjem.

Onsdag fikk den sin debut på en båttur, og klarte det med glans! Den har en brakett under som skråstiller holderen, men jeg må finne ut selv hvordan jeg skal feste den. Jeg har vel to reelle alternativer: Å skru den fast eller å feste den med borrelås. Sistnevnte har jo den fordelen at det er mulig å enkelt fjerne den når båten ikke skal brukes på en stund, slik at den kanskje da varer lengre enn ved å stå der fastmontert og være utsatt for vær og vind konstant.

På plass i båten.

På plass i båten.

Uansett synes jeg den ble fin, og er fornøyd med resultatet!

Har du lyst på en selv, kan du jo sjekke ut han som lager den her på finn.no

%d bloggere liker dette: