Sjøen for Alle avlyst også i år

For kort tid siden ble det klart at også årets utgave av messen Sjøen for Alle på Lillestrøm blir avlyst. Det jobbes imidlertid med en slags digital utgave av messen. Det er foreløpig ikke tatt noen avgjørelse om hva som skjer med Båter i Sjøen på Aker Brygge til høsten.

Koroanapandemien er fortsatt for fullt over oss, og selv om det er tegn på utflating av smitten, så er det for kort tid til mars for at arrangørene av Sjøen for Alle finner det mulig å kunne arrangere noen messe i år. Dermed blir messen avlyst for andre år på rad. 

Følgende står på Sjøen for Alles nettsider:

Bilde fra Sjøen for Alle sist gang messen ble arrangert, i 2019.

Grunnet koronapandemien og covid-19-restriksjoner har vi besluttet at det ikke lar seg gjøre å arrangere Sjøen for Alle i mars 2021. Vi er svært lei oss for at vi ikke kan åpne dørene våre for utstillere og besøkende, men når smitten igjen øker i samfunnet og det er kommet nye restriksjoner er det en situasjon vi ikke rår over.

– Vi vet at mange utstillere og besøkende er fryktelig skuffet nå. Vi deler deres frustrasjon og hadde sett frem til å arrangere Sjøen for Alle i 2021, sier Per Sårheim, prosjektleder for Sjøen for Alle.

Sjøen for Alle er en viktig arena for hele bransjen og med to avlyste messer i 2020, Sjøen for Alle og Båter i sjøen, gledet vi oss til å markere starten av båtsesongen i 2021. Det er trist å avlyse årets messe, men helse og sikkerhet er av høyeste prioritet.

Vi vil samtidig informere om at vi jobber med en digital plattform og kommer tilbake med mer informasjon om dette om kort tid.

Den berømte Boot-messen i Düsseldorf er foreløpig utsatt til april.

I september skal etter planen Båter i Sjøen på Aker Brygge arrangeres fra 2.-5. september. Foreløpig har ikke Norboat kommet med noen informasjon om hva som skjer der. Det er jo en stund til september, så mye kan skje fram til da.