Langtur hjemover (videoblogg)

I dag ble jeg operert i høyrehånda, og kan ikke bruke den på en stund. Dermed ikke så mange innlegg framover. Av den grunn byr jeg derfor i dag på en slags videoblogg fra tirsdagens båttur!

 Jeg kan for øyeblikket bare bruke venstrehånda når jeg skriver, og det tar mye lengre tid! Men jeg skal forsøke å skrive litt, pluss at jeg har et par ferdigskrevne innlegg som jeg kan legge ut.

Operasjonen i dag gikk helt greit, fikk lokalbedøvelse og det hele var over i løpet av snaue 15 minutter! Venstrehånda skal tas i november, hvis alt går som forventet med høyrehånda.

Fra tirsdagens etappe har jeg redigert sammen en liten video istedenfor, der jeg kommer med noen kommentarer innimellom. Den er ikke særlig fancy, klippet på mobiltelefonen og er uten titteltekst og musikk. Kanskje jeg gjør dette flere ganger. 

Båtturen tok ganske nøyaktig åtte timer og 20 minutter, inkludert et stopp i Engelsviken for tanking og innkjøp av fiskekaker!

Et lite hjertesukk tillater jeg meg likevel å komme med: Det er vel typisk min flaks at finværet kommer når jeg ikke kan komme meg utpå …

Snurr film!

Related Images: