Planer for påsken

Denne påsken blir den første på mange år hvor jeg ikke kommer til å jobbe. Faktisk vil jeg ha fem fridager på rappen, og da slår jo selvsagt skippergenet inn og får meg til å vurdere en båtferie de fem dagene…

Hvor ferden går har jeg ikke tenkt så veldig mye på ennå, bortsett fra at tanken på en gjenvisitt over svenskegrensen er besnærende. Kanksje får jeg jentene med også, med landhugg i Strømstad og på Koster som en liten smakebit på sommerferien?

De har ikke stilt seg helt avvisende til tanken så langt, men siden eldstejenta er russ kan det hende hun har andre planer.

kalenderEt annet alternativ kan jo være en tur til Horten igjen, og deretter videre til Åsgårdstrand og kanskje Tønsberg og Bolærne før returen?

For meg vil vær, vind og isforhold være avgjørende for veivalget, for å si det slik. Nå er det vel kanskje ikke så mye is igjen i begynnelsen av april, i alle fall ikke hvis vinteren fortsetter å være så relativt mild som den har vært hittil?

Et annet aspekt vil også være om oppussingen er unnagjort til da. Jeg håper jo å bli ferdig med det aller meste i løpet av mars, og da kunne det jo vært fristende å prøve en skikkelig overnattingsferie på nye madrasser og puter? Og med toalett som er fikset på med septiktankog det hele?

Går det som planlagt skal mesteparten være klart til begynnelsen av april…

Tanken er i alle fall fristende!

Related Images: