Og så var isen borte!

Før helgen knipset jeg et bilde av den minkende isen utenfor jobben i Bjørvika. Da jeg kom på jobb i dag var isen borte! Våren er i gang!

Isen legger seg nemlig veldig lett her innerst i Bjørvika. Og den forsvinner gjerne sist. Så at den nå er helt borte i løpet av en helg som ikke har vært spesiell varm, er absolutt en positiv nyhet.

Fredag og lørdag var det riktignok såvidt over null, men på nattestid har minusgradene vært oppe i 6-7 minus i Oslområdet. I tillegg har det vært litt vind, som også er effektivt med tanke på å bryte opp isen.

Bjørvika mandag morgen.

Langtidsvarselet for Oslo viser omtrent det samme for kommende uke, plussgrader og sol  og opp mot fem grader på dagtid, mens om natten og på tidlig dagtid går det ned i minus ned mot 7-8 minusgrader.

Jeg kjenner det begynner å krible skikkelig i båthjertet med slike utsikter, og framover kommer nok mange av innleggene på bloggen til å være beskrivelser av både fine vårturer i sol, men også om oppussing og vedlikehold av båten.

Jeg har jo flere ting på gang i så måte…

 

%d bloggere liker dette: