Datoene for båtferien(e) er satt!

Det blir båtferie i år også! Faktisk får jeg i år både i pose og sekk hvis alt går som planlagt. I forrige uke gikk fristen på jobben for å levere inn sine ferieønsker for sommeren ut, så får vi se om alt klaffer. Da blir det i så fall to båtferier i år – en på to uker og en på tre!

Går alt etter planen blir det en retur til Sørlandet allerede i midten av mai. Dette fordi yngstedattera da er ferdig med sitt år på folkehøgskole og jeg tar turen ned for å fylle opp båten med kofferter og bager, slik jeg gjorde i fjor, men altså motsatt vei denne gangen.

Det skal være en avslutningsfest for elever, lærere og foreldre, og uka fram mot denne lørdagen har jeg avspasering. Derfor har jeg søkt om ferie uka etterpå, slik at jeg får to uker sammenhengende. Da blir det tid nok til å komme seg ned til Kristiansand og tilbake igjen, forhåpentligvis i flott maivær!

Og jeg har absolutt ikke noe imot å besøke Sørlandet igjen!

På plass på Urene i Portør

Som jeg tidligere har skrevet så er planen å ta hovedbåtferien i Sverige i år. Og første uka i august kaster jeg loss for tre uker langs den svenske vestkysten. Planen er å komme meg ned til Gøteborg og kanskje få med meg en tur i Dalslandskanalen, men vi får se hva jeg rekker. Været avgjør, som vanlig. 

Hadde jeg klart å “taime” og tilrettelegge dette slik at jeg fikk med meg festivalen Slottsskogen Goes Progressive på returen ville det vært helt perfekt! Denne gratis progrockfestivalen feirer 20 år i år. Den avholdes lørdag 17. august og da har jeg én uke på å komme meg hjemover for å være papegøyebarnevakt og tilbake på jobb!

Uansett får jeg i allefall kommet meg lemger sør i Sverige enn jeg har vært før, det får være hovedmålet. Noen steder ønsker jeg å besøke igjen, mens ellers vil jeg prøve å besøke steder jeg ikke har vært før. Det er også mulig at jeg får med meg døtrene mine noen dager, vi får se hvordan det kan løses rent praktisk.

Men båtferie blir det uansett!

Hållö i Sverige i august 2017. Besøker gjerne denne øya en gang til!

 

%d bloggere liker dette: