Bruktmarked på Vollen til helga

Oslofjordmuseet på Vollen har jeg besøkt ved flere anledninger med gamlebåten. Den stakk såpass lite i dybden at jeg kunne fortøye ved brygge rett utenfor museet. Jeg har ikke vært der med nybåten ennå. Til helgen arrangeres det et bruktmarked der, som jeg ikke kan komme på, men som kanskje noen av dere som leser bloggen min kan ha interesse av?

Det er riktignok for sent å melde seg på om du noe å selge (ta en telefon uansett!), men for deg som er på jakt etter noe spesielt kan det kanskje hende at det er en liten skatt som venter på deg der?

Når du først er i strandkanten utenfor museet vil jeg anbefale å ta en titt innvendig på utstillingene deres også, der er det mange flotte båter å se på og mye historikk om det maritime livet i Oslofjorden. Jeg har vært der flere ganger, og selv om museet er lite, så er det alltid noe nytt å titte på.

Museet har også flere andre arrangementer som for eksempel konserter, foredrag og ikke minst den årlige modellbåtutstillingen!

Mer informasjon finner du på museets egne nettsider. Og du kan alltids lese deg opp på noe jeg har skrevet om museet fra tidligere besøk: Besøk på Oslofjordmuseet (2014) 

Det er som sagt mulig å legge til utenfor museet hvis båten din ikke stikker for dypt, og gjestebrygga på Vollen er også et alternativ, det er bare få minutters gange dit. Å ta ferga til Slemmestad (som også har anløp på Vollen) går dessverre ikke siden den ikke går i helgene og uansett er en rushtidsrute på hverdagene.

Så om du ikke har båten på sjøen må du bruke egen bil eller buss (rute 250). Og jeg har ikke vært på Vollen vinterstid, så jeg vet ikke hvordan det er med is der nå. 

OBS: Dette er IKKE et sponset innlegg – jeg skriver ikke slike – men jeg synes museet er et veldig hyggelig sted å komme til, og tror flere båtfolk kan ha interesse av både å besøke museet og bruktmarkedet.

 

 

%d bloggere liker dette: