Minutt for minutt fra Svinør

I dag var været ikke det beste, så det ble ikke tatt så veldig mange bilder. En liten rapport over hva som har skjedd siden sist kommer i morgen eller torsdag, men selv i dårlig vær fortjener Svinør en video. Eller faktisk to!

Jeg har et GoPro-kamera liggende hjemme, har ikke brukt det på en stund, men bør vel få tatt det med meg på tur igjen.

Speilrefleksen kan også filme, men jeg har nesten ikke brukt det til filming ennå, og jeg har forøvrig ikke med meg et objektiv som passer til å filme, så det har blitt mobilfilming istedenfor.

På grunn av vær og vind hadde jeg ikke særlig lyst til å å la mobilen og det lille stativet til den stå ute, så jeg plasserte det heller i hjørnet på den ene av frontrutene. Ikke helt ideelt, men bedre enn ingenting.

Under ser du dermed to minutt-for-minutt-videoer – den ene tatt på vei til Mandal. Så snudde jeg rett og slett og kjørte inn igjen på nytt for å filme den veien også! 😀 Dere vil forøvrig høre at jeg mumler noe til meg selv på begynnelsen av video nummer to…slik blir det når man er alene i båt i flere uker! 😀

Det er nok uansett den første videoen – på vei til Mandal, som er den beste av dem, ettersom alle de koselige husene befinner seg på styrbord side av båten når jeg er på vei til Mandal.

Da har dere noe å kose dere med til neste innlegg! Været skal jo bli bedre igjen de nærmeste dagene, så det kan bli endel fine bildemotiver etterhvert…

 

 

 

2 tanke på “Minutt for minutt fra Svinør

  1. Gikk akkurat samme rute når vi hentet båten til Arnt Trønnes! Gjennom Svinør! Det var veldig fint der. Lit usikker på om jeg skal dra Storebroen gjennom der! 🙂
    Koselig å få være med deg på tur!

    1. Laveste dybde jeg registrerte var 1,6 meter, det blir kanskje for lite for deg å gå på? 🙂

Kommentarer er stengt.