Endelig ferdig med fjorårets video!

Det har tatt sin tid, men endelig har jeg blitt ferdig med en videooppsummering av fjorårets båtsesong. Den ble kanskje litt vel lang, og har noen skjønnhetsfeil, men jeg orker ikke å holde på mer med den nå, så den får være slik den er!

Når sant skal sies, så ble den første versjonen over en time lang, og etter å ha kuttet og redigert den tre ganger, så har jeg endt opp med 37 minutter!

Fortsatt for langt etter min smak, men det får bare være slik. Å oppsummere en lang båtsesong på 37 minutter er uansett vanskelig, så jeg har kuttet med grov hånd for å få den ned såpass!

Da har det også skjedd at det har oppstått noen bommerter innimellom, slik som bilder som kommer i feil rekkefølge og bakgrunnsmusikk som overdøver noe av det jeg sier i flere videokutt. Men det er også gjort med vilje et par ganger, ettersom talen min var så lav at det i utgangspunktet ville vært vanskelig å høre hva jeg sa, eller at vinden var for kraftig.

Under redigeringen har jeg også oppdaget at jeg ikke var så flink i fjor til å ta videosnutter, så jeg har kombinert videoene med bilder fra turene.

For tiden er høyrehånda ikke brukbar til mye etter operasjonen, så det blir mye venstrehåndsarbeide for tiden, så vi får se hva det betyr for både båtliv og blogging etter hvert. Jeg er for øyeblikket ikke engang i stand til å komme meg om bord i båten siden jeg må bruke begge hender til det! Så ingen turer foreløpig!

Men jeg håper å komme meg utpå innerst i fjorden sånn etter hvert. Stingene skal tas 16. mai, og håpet mitt er da at jeg kan dra ut på tur ikke så lenge etterpå. Selv om hånda er operert vil ikke nummenheten forsvinne over natta, så jeg tror nok det fortsatt vil ta en stund før jeg kan gjøre noe fornuftig på jobb!

 

Related Images:

2 tanke på “Endelig ferdig med fjorårets video!

Kommentarer er stengt.