Planlegging av båtsommeren

IMG_6497webRederinnen og jeg har så smått begynt å planlegge årets båtsommer! Det er en stund til ennå, men så skal jo ting klaffe med ferieavvikling og andre praktiske ting, så selv om jeg gjerne tar ting litt på sparket så har det blitt en smule mer orden i kaoset denne gangen…

Rederinnen har jo veldig lyst til å bli med på en liten ferietur i båt med overnatting. Og gjerne over til den svenske skjærgården. Men hun har ikke anledning til å ta noen lang ferie denne gangen.

I år har jeg allerede meldt meg på det populære Østlandstreffet. For tredje gang, faktisk. For to år siden passet det ikke likevel, og i fjor var jeg ikke i stand til å komme på grunn av amputasjonen, men i år er det ingen som skal stoppe meg! Eller oss, rettere sagt! For rederinnen har svært lyst til å være med. Og siden det tar oss et par dager i kosetempo med en overnatting i Son på programmet, så har vi funnet ut at vi likeså godt kan fortsette sydover når Østlandstreffet er overstått.

Flere bilder fra Vettnet og alle de andre stedene jeg besøkte får du se etterhvert!

Gleder meg til et gjensyn med Vettnet og Koster i sommer…

Dermed blir det Koster, Kalvön og kanskje Grebbestad/Fjällbäcka (rederinnen har spesielt lyst til det siste!). Hvor langt vi kommer på den tiden vi har til disposisjon er litt usikkert. Det er mulig at jeg må sette rederinnen på land når hun er nødt til å returnere til sine oppgaver. Da kan det godt komme på tale å fortsette ferien på egenhånd noen ekstra dager. Det får vi se på etterhvert.

Sikkert er det i alle fall at vi starter før fellesferien og er ferdige innen den begynner. Så tenker jeg litt at jeg og døtrene mine kanskje tar en tur etter fellesferien? Begge har hatt lyst tidligere.

Jeg utelukker heller ikke en lengre tur i påskeferien, men det er litt avhengig av hvor langt jeg har kommet med oppgraderingsplanene. I mai vil jeg også dra til Holmsbu til musikkfestivalen som arrangeres der for fjerde år på rad. I år med selveste Aunt Mary som kick-off-band dagen før selve festivalen, så da blir det to overnattinger i gjestehavna der!

Alt er mulig! Båtferieplanleggingen er i alle fall i gang!

Også Kalvön må besøkes på nytt…

%d bloggere liker dette: