Tips og triks

Jeg er fremdeles ganske så fersk som båteier og har fortsatt ikke den store kunnskapen om tekniske ting som båtmotorer og slikt. men noe har jeg da grabbet til meg, og i den anledning har jeg nå lagt til en ny seksjon i båtbloggen.

I menyen på disse sidene har jeg nå lagt til en side som har fått tittelen “Tips”. Der vil jeg dele mine erfaringer i båtlivet vedrørende alt fra reparasjoner og vedlikehold til oppussing, navigering og manøvrering. I det hele tatt mye av det jeg har erfart underveis, og som jeg selv lurte på som fersk båteier.

Håpet er jo at noen andre landkrabber der ute kan ha nytte av disse artiklene, som jeg har tenkt å illustrere med bilder og også videokutt. Samtidig kan det vel også fungere som en slags huskeliste og repetisjon for meg selv…

Foreløpig har jeg satt opp en liste over temaer som jeg skal skrive om. De temaene hvor jeg har skrevet og lagt inn en side er merket som linker. De andre fungerer ikke ennå.

Hvis du bare klikker på fanen “Tips”vil du få opp hele siden og kan se hva jeg planlegger å skrive om.

Hvis du lar pila hvile på ordet “Tips” i menyen vil du få opp temafaner på siden. under disse vil kun de artiklene jeg har skrevet komme opp. I skrivende stund er det foreløpig kun én, men disse vil bli fylt opp etterhvert.

Håper dette kan være til nytte for noen!

Vil i denne forbindelsen også fanen “Havnebesøk” i menylinja. Der omtaler jeg gjestehavner, uthavner og andre havner jeg har besøkt med båten. Jeg nevner også hvordan det er for funksjonshemmede å komme seg i land og it og inn i båten.

%d bloggere liker dette: