Prosjekt “Pimp My Boat” – del 6

Nå i september er jeg noe usikker på hvor mye dugnadsarbeide det blir på båten. Flere av ildsjelene i prosjektet er ganske så opptatt framover, så det blir spennende å se hvilken framgang det blir gjort i dugnaden de nærmeste ukene. Related Images:

Toalettoppdagelse

Da jeg nylig prøvde meg som handyman – noe som ikke var helt vellykket – var noe av det jeg gjorde å demontere toalettet om bord. Da jeg skulle sette alt tilbake på plass før høstferieturen min, ble jeg litt forvirret. Jeg hadde nemlig én slange for mye, og ikke noe sted å plassere den. …
Les

Svenskedoen bestod sin prøve

Jeg er ikke helt ferdig med svensketuren i juni ennå! Jeg rakk jo aldri å klargjøre båten slik jeg hadde tenkt før jeg og rederinnen skulle avgårde til Sverige. Dermed ble det et par nødløsninger som ble gjennomført før turen. Det viste seg at begge faktisk fungerte – og det bedre enn ventet. Related Images:

Tips og triks

Jeg er fremdeles ganske så fersk som båteier og har fortsatt ikke den store kunnskapen om tekniske ting som båtmotorer og slikt. men noe har jeg da grabbet til meg, og i den anledning har jeg nå lagt til en ny seksjon i båtbloggen. Related Images: