Category Archives: VVS

Toalettoppdagelse

img_0943.jpgDa jeg nylig prøvde meg som handyman – noe som ikke var helt vellykket – var noe av det jeg gjorde å demontere toalettet om bord. Da jeg skulle sette alt tilbake på plass før høstferieturen min, ble jeg litt forvirret. Jeg hadde nemlig én slange for mye, og ikke noe sted å plassere den.

I dag skal båten opp!

img_1253.jpgSenere i dag tas Bergtatt opp på land. Men i motsetning til de andre båtene som tas opp på land for tiden, så skal Bergtatt tilbake igjen i løpet av helgen.

Svenskedoen bestod sin prøve

Et toalett av denne typen er nå innkjøpt som en nødløsning.

Jeg er ikke helt ferdig med svensketuren i juni ennå! Jeg rakk jo aldri å klargjøre båten slik jeg hadde tenkt før jeg og rederinnen skulle avgårde til Sverige. Dermed ble det et par nødløsninger som ble gjennomført før turen. Det viste seg at begge faktisk fungerte – og det bedre enn ventet.

Møte i rom sjø

IMG_8667Å finne reservedeler til et 42 år gammel båttoalett har vist seg vanskeligere enn jeg trodde. Men søndag ble problemet løst. På sjøen selvsagt, som seg hør og bør! 

Tips og triks

Jeg er fremdeles ganske så fersk som båteier og har fortsatt ikke den store kunnskapen om tekniske ting som båtmotorer og slikt. men noe har jeg da grabbet til meg, og i den anledning har jeg nå lagt til en ny seksjon i båtbloggen.